طرز تهیه کاسرول سوسیس و عدس

نکته: استاک کنسروی باقی‌مانده را می‌توانید تا ۵ روز در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. استاک‌های باقی‌مانده دارای بسته‌بندی آسپتیک تا یک هفته در یخچال ماندگاری دارند. می‌توانید آنها را به سوپ‌ها، سس‌ها و خوراک‌ها اضافه کرده یا در هنگام پخت برنج و غلات استفاده کنید. در هنگام گرم کردن مجدد باقی‌مانده‌ی غذا، مقداری استاک به آن اضافه کنید تا خشک نشود.

نوشته طرز تهیه کاسرول سوسیس و عدس اولین بار در سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه پدیدار شد.